Toimitusjohtaja Hakemus

Keskustelu osiossa 'Toimitusjohtaja hakemukset' , aloittajana ruoska, 12.8.2018.

 1. ruoska

  ruoska Ylläpitäjä
  Ylläpidon jäsen Ylläpitäjä In-game Admin Moderaattori Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2017
  Viestejä:
  159
  Saadut tykkäykset:
  119
  COPY PASTEE TÄMÄN LAUSEEN JÄLKEEN KAIKKI HAKEMUKSEESI JA TÄYTÄ SE.

  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi:

  RP kokemus kokonaisuudessaan:

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit:

  IKÄSI:

  Hahmosi nimi ja ikä:  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  -

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  -

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  -

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  -
   
  #1 ruoska, 12.8.2018
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  Kaski, Kingi, Makita_ and 3 muuta tykkää tästä.
 2. Backwood666

  Backwood666 Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  2.11.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  1
  Weazel News: Päätoimittaja

  RP kokemus kokonaisuudessaan: noin 1000 tuntia

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Niin paljon servulla kuin perheellinen voi

  IKÄSI: 46
  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?

  - Runsaasti palautetta antava, osallistuva, idearikas


  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?

  - Weazel News on yksi makeimmista jutuista jota ole eri RP-servuilla nähnyt. Nyt ongelma on se, että ns. turhat uutiset täyttää fiidin ja tämä aiheuttaa sen että uutisia ei jakseta lukea. Muutama kunnon toimittaja riittäisi kattamaan kaupungin tapahtumat tehokkaasti ja mielenkiintoisella sisällöllä.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?

  - Käymme keskustelun ja jos hommat ei muutu -> ulos


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?

  - Järjestämällä tapahtumia, bonukset juttu vinkeistä jne
   
  Kepapi tykkää tästä.
 3. sotamopsi69

  sotamopsi69 Tunnettu Jäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  13.9.2017
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  60
  RP kokemus kokonaisuudessaan: noin 1500h (EMS TOIMARI HAKEMUS)

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Tästä hetkestä lähtien 3-5 tuntia per päivä ja lomilla ja vklp tietenkin maun mukaan enemmän

  IKÄSI: 18 juuri 19
  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä? Olen ollut ennenkin johdossa ja koen itseni johtaja tyypiksi osaan hoitaa asiat ja persoonaalisuuteni on johtavaa tyyppiä niin rpeessä kuin IRL.


  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa? hankkisin kyseiseen firmaan työntekijät, katsoisin että kaikki tekisi tehtävänäsä ja pääsisitvät mahdollisesti mieleiseensä hommiin kyseisessä firmassa


  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa? juttelen henkilönkanssa että mikä on hommat nimi, jos henkilöllä on ollut muuten vain kiireitä en ota asiaa niin vakavasti mutta jos henkilö on muutenvain laiskotellut työtehtävistä juttelen asiasta ja sovimme voisimmeko tehdä asialle jotain.


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja? firman rahat menevät firman hyötyyn eli tässätapauksessa siteisiin ja muihin ensiaputarvikkeisiin

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #3 sotamopsi69, 5.2.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  Raineri Björn, vermu ja TonZZab tykkäävät tästä.
 4. Elkkuz

  Elkkuz Vieras

  ENSIHOIDON POMO HAKEMUS

  RP kokemus kokonaisuudessaan:
  FiveM tällähetkellä 1666h, joista Srp noin 1000h. Minecraft larppaus 250h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit:
  Arkisin 2-6h, viikonloppusin ja lomilla enemmän.

  IKÄSI:
  15  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä? Olen reilu, pätevä ja kokenut ukko ensihoidon hommissa. Tullu oltua kahessa eri kaupungissa EMS pomo, ja SRP 3 kertaa ensihoidon hommissa Ylihoitajana, Ensihoitajana, ja Lääkärinä. Pomona olen aina asíallinen niin työntekijöitä kuin potilaita kohtaan tilanteessa kuin tilanteessa. Hoidan aina hommat kunnolla, enkä jätä mitään kesken. Pomona osaan olla myös ankara, jos sitä vaaditaan.


  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa? Laittaisin ensin ensihoidon takaisin raiteilleen, palkkaisin lisää työntekijöitä, kehittäisin ensihoidon toimintatapoja paremmiksi, tekisin selvän listan uusille kuin kokeneille ensihoitajille, joissa kerrottaisiin miten toimenpiteitä tehdään, ja miten ja mitä lääkkeitä käytetään, voisin myös tehdä mahdollisesti excel/ docs listan johon merkitään kaikki laskut joista saisi sitten bonuksia. Pyrkisin tekemään myös ensihoidon hommista kiinnostavampia ja monipuolisempia aktiivisten työntekijöiden saamiseksi.


  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa? Puhuttaisin työntekijää, ja kysyisin mistä on kyse. Jos kyse on kiinnostuksen puutteesta työhön, kysyisin häneltä miten ensihoidon työtä voisi saada kiinnostavammaksi/ motivoivammaksi, ja keskustelisin siitä kiinnostaako häntä jatkaa ensihoidossa. Jos kyse sitten onkin vain kiireistä/ muista menoista joista hän ei ole ilmoittanut pyytäisin häntä jatkossa ilmoittamaan menoista. Jos sama laiskottelu jatkuisi ilman pätevää syytä, juttelisin työntekijän kanssa työsuhteen jatkosta


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja? Pyrkisin maksamaan bonuksia työntekijöille, jos järkevä systeemi siihen saataisiin. Lisäksi ostaisin firmalle tärkeitä tarvikkeita, kuten korjaussarjoja. Jos rahaa jää paljonkin yli ne jäävät joko firmalle säästöön tai työntekijöiden viihtymiseen.


  - VALITTU 1/2
   
  #4 Elkkuz, 5.2.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  Kaap0, Nikkop99, MrJeba and 4 muuta tykkää tästä.
 5. jh_99

  jh_99 Aktiivinen Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  7.2.2018
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  6
  EMS Toimitusjohtaja hakemus
  RP kokemus kokonaisuudessaan:
  807h FiveM. Lanssia on tullut tossa ajassa pelattua mukavasti, että ei se homma ihan mitään vierainta ole. SuomiRp:ssäkin ollut lanssi... (jos saisin paikan tulisin vanhalla hahmolla Jussi Peräpäällä takaisin pelailemaan)

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit:
  Suunnilleen 1-5h päivässä riippuu päivästä ja muista menoista. Välillä vähän pidempään ja välillä vähän vähemmän. Pitää myös muistaa hoitaa sosiaalinen elämä, mutta kyllä sanoisin, että olen aktiivinen.

  IKÄSI:
  15  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Asiallinen ja mukava, mutta myös pitää olla jämäkkä ja ankara jos ei homma toimi niin kuin pitääkin. En ole ollut ikinä missään työssä toimitusjohtaja, mutta kyllä uskon, että saan asiat pyörimään raiteille ja kehityn siinä. Pidän varmasti hyvän ilmapiirin työporukassa ja hyviä välejä, esim poliisien totta kai ja mekaanikkojen kanssa. Haluaisin olla joka ikiselle mukava, mutta jos ei voi mitään nii silloin tulee puhuttelu ja jos ei mikään muutu nii sillon saa potkut. Palkkaisin aktiivisesti työntekijöitä. Ei liikaa, mutta ihan reippaasti näin alkuun, että on varmasti työntekijöitä. Alussa olisin itse vuorossa kokoajan ja lopettaisin toisen hahmon hommat melkein kokonaan. Sitten kun lanssi lähtee rullaamaan nii silloin alan ottamaan molemmat hahmot, mutta kyllä se painottuu enemmän tälle lanssi hahmolle (Jussi Peräpää)

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?

  Aivan ekana aloittaisin työntekijöiden rekrytoinnissa ja opettaisin heille kaikki perusjutut, että homma lähtee pyörimään sujuvasti. Kysyisin vanhoilta, että kiinnostaako enää tehdä näitä hommia vai otetaanko tuoreita tilalle, joilla riittää kiinnostus ja motivaatio. Pidän hyvää ilmapiiriä ja pitää työntekijät kunnossa ja hyvässä hengessä ja toiminnan kunnossa, että Ems ei pääsisi toista kertaa kaatumaan. Yritän pitää hyvin työtekijöitä, että niistä ei ole pulaa. Olisin ihan puhdas tällä hahmolla, en ala ryöstelee tai mitään vastaavaa, vaan keskityn Ensihoidon ylläpitämiseen. Minulla olisi paljon innostusta saada ems raiteilleen takaisin.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Jos työntekijä ei ole ollut kaupungissa, niin lähetän hänelle sähköposti viestiä. Kysyn häneltä, että eikö homma enää maita tai onko jotain muuta syytä miksi työt ovat laiminlyöty. Hyvän syyn totta kai ymmärtää esim. Mikrofoni tai kone on mennyt rikki. Kyllä sitten jos on mennyt maku nii sen voi hetken ymmärtää ei tämä mitään pakkopullaa ole ja tulee takaisin hetken päästä, mutta lomista kannattaa aina sanoa pomolle, että ei tarvi perään tulla kyselemään. Kyllä niitä potkujakin pitää antaa jos esim. ei vastausta tule eikä kaupungissa olla oltu pitkään aikaan. Kaupungissa ku ollaan ja ei vaan uutevaan jaksa tulla töihin nii sillon puhun henkilön kanssa, että miten olisi jos vaan heitetään hoitsu takki naulakkoon ja ryhdytään uusille teille.


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?

  Ostaisin ainakin korjaussarjoa, koska esim. Lanssi on menossa kiireelliselle keikalle ja moottori hyytyy niin voi korjata moottorin, toisin kuin odottaa mekaanikkoa jos niitä edes on kaupungissa. Toinen asia on palkat. Miettisin siihen jonkun järkevän systeemin miten ja kuinka paljon palkkaa tulee maksettua, että siitä tulee järkevä ja toimiva ja kummallekkin osapuolelle sopiva. Loppu rahan säästän firman tilillä.
  (Toivon pääseväni auttamaan Ems takaisin ylös suosta)

  - VALITTU 2/2
   
  #5 jh_99, 7.2.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  MrJeba tykkää tästä.
 6. Draami

  Draami Julkkisjäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  12.12.2017
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  210
  Burger Shot Pomo

  RP Kokemus kokonaisuudessaan: 1,634h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/oisit: 7-8h Arkisin viikonloppusin enemmän!

  IKÄ: 16 kohta 17

  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä: Mukava asioista huolehtiva ja muutenki tosi rennon oloinen pomo.

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?

  Haluaisin paikalle hyvän ja rennon maineen ja tyytyväisiä asiakkaita.. paikasta tulisi vähän niinkuin tori ilman turhaa perseilyä / aseitten heilutteluja
  pääasia että asiakaat ja työntekiät viihtyvät paikassa tekevät minut tyytyväiseksi.
  samalla haluaisin Burger Shotille kasvavan maineen jotta saattaisiin paranettua esimerkkiksi ruokalistaa ja ilmapiiriä :)


  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?

  Puhuttelisin henkilöä kysyisin onko kiinnostusta jatkaa jos ei ole kiinnostusta käydään keskustelua haluaakko työntekijä jatkaa työssä
  jos henkilöä ei enää kiinnosta jatkaa työssä / jaksa niin yhteispäätöksessä annan hänelle lopputilin.
  jos taas henkilöä kiinnostaa jatkaa muttei saa motivaatiota tulla työpaikalle asti kysyisin saataisiinko tähän asiaan jotain muutosta.


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?

  Firman kehittämiseen ja raaka-aineiden hankkimiseen, työntekiöiden palkkoihin ja että firma saataisiin vielä suositummaksi.

  - LUETTU JA ODOTTAA VASTAUSTA / JATKOTOIMENPITEITÄ
   
  #6 Draami, 1.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  Rouku, Juspe, Steedu and 6 muuta tykkää tästä.
 7. tiuku

  tiuku babygirl
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  15.2.2019
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  49
  Klubi Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 615h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: 5-12h arkisin viikonloppusin enemmän

  IKÄSI: 19  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Arvostan jokaista työntekijää täysillä, kannustan työntekijöitä, pidän huolen taloudellisesta puolesta sekä viihtyvyydestä ja työntekijöiden hyvinvoinnista.


  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  Kehittäisin firmasta kaikista aikojen clubin missä jokainen varmasti viihtyisi ilman ylimääräistä perseilyä. Ja toteuttaisin mahdollisimman hyvin asiakkaiden pyyntöjä koska asiakas on aina oikeassa! Haluaisin klubista rennon, viihdyttävän ja menoa tuovan paikan. Pitäisin huolen että kaikki mitä voisi parantaa olisi aina parannettavissa. Myös työntekijöiden ehdotukset ja kritiikki huomioitaisiin kehittämisessä.


  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Odottelisin muutaman päivän jonka jälkeen ottaisin yhteyttä ja kyselisin onko kiinnostusta/motivaatiota/aikaa jatkaa työtä, jos ei löydy mitään edellämainituista niin keskustelisin haluaako hän ottaa hieman lomaa, lopputilin vai annanko lopputilin. Ja jos haluaa jatkaa ja ei ole motivaatiota koitan tsempata mahdollisimman hyvin että motivaatio kasvaisi.


  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Käyttäisin firmaan tulleita rahoja paikan kehittämiseen, materiaaleihin, viihtyvyyteen ja työntekijöiden palkkoihin. Maksaisin tietyin väliajoin bonuksia työntekijöille.

  - VALITTU 1/2
   
  #7 tiuku, 7.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  vermu, Elkkuz, ruoska and 5 muuta tykkää tästä.
 8. MrJeba

  MrJeba Ylläpitäjä
  Ylläpidon jäsen Ylläpitäjä Donator Poliisi Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  20.11.2017
  Viestejä:
  119
  Saadut tykkäykset:
  147
  Toimitusjohtajan hakemus: Club Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: Noin 1 800 tuntia, joista FiveM 1 039 tuntia

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Töistä ja muista menoista riippuen 2-4 päivänä viikossa, 1-6 tuntia päivässä

  IKÄSI: 18


  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Luotettava, vastuullinen, innovatiivinen ja kunnioitusta herättävä. Kuuntelen alaisiani ja varmistan, että tulosta syntyy. En pelkää liata käsiäni yrityksen menestyksen puolesta.

  Miten kehittäisit kyseistä firmaa?
  Työntekijöiden viihtyvyys on etusijalla. Kuuntelen heidän toiveitaan ja pyrin toteuttamaan niitä parhaani mukaan. Myös asiakastyytyväisyys on kriittistä yrityksen kannattavuudelle. Panostaisin palvelun laatuun, enkä epäröisi käyttää myös henkilökohtaisia varojani yrityksen hyväksi.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Keskustelen hänen kanssaan ja pohdimme yhdessä, kannattaako hänen jatkaa yrityksessä työskentelyä. Sovimme yhdessä miten menetellään. Jos työntekijää ei neuvotteluissa näy eikä kuulu, lakaistaan pölyt saman tien pihalle.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Kuten jo edellä mainitsin, panostaisin palvelun laatuun sekä asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Maksaisin kohtuullista palkkaa ja epäsäännöllisesti bonuksia. Totta kai omaan taskuunkin pitää jotain jäädä, siihenhän yrittämisessä pyritään.

  Allekirjoitus
  Sisu Nikander

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #8 MrJeba, 7.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  vermu, Elkkuz, ruoska and 4 muuta tykkää tästä.
 9. MrJaakez

  MrJaakez Aktiivinen Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  7.3.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  7
  Klubi Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: +572h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit:
  Olen kaiken sen ajan mitä on vapaa-aikaa mutta, koulu rajoittaa hieman kaupungissa oloa.

  IKÄSI : 16v kohta 17v 2002 Syntynyt  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Olen hyvä puhumaan, olen asiallinen ja koen että olen hyvä johtamaan isompaakin porukkaa koska tälläkin hetkellä teen hommaa johto tehtävissä Autokerholle ja huolehdin raha asioista ja työntekijöiden motivaatiosta ja kehitän kokoajan uutta tekemistä kerholle ja jäsenille ja TOTTAKAI kaupungille!

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa? Pitäisin raha-asiat kunnossa ja hoitaisin vain potentiaaliset työntekijät firmaan työtekoon.
  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?

  Juttelisin mikä hänellä on ja pyrkisin saamaan hänelle mahdollista motivaatiota jos hänellä ei sitä ole niin kysyn tarvitko parin päivän lomaa vai haluatko vaihtaa-alaa?

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Firman kehittämiseen ja työntekijöiden mieltyvyyteen tehdä töitä kyseiselle työpaikalle!

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #9 MrJaakez, 7.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  vermu, ruoska ja TonZZab tykkäävät tästä.
 10. ville231

  ville231 Aktiivinen Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  13.2.2018
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  6
  Toimitusjohtajan hakemus: Club Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 1.483h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: joka päivä ainakin sen 10h

  IKÄSI: kohta 16


  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Olen rauhallinen ja kuuntelen mitä työntekijöillä on asiaa minuun voi luottaa kuuntelen työntekijöiden huolet ja yritän auttaa parhaani avun mukaan.

  Miten kehittäisit kyseistä firmaa?
  Haluaisin että työntekijöillä on hyvä olla töissä ja asiakkailla on hyvä olla juhlimassa ja mainostaisin kovasti firmaa ja pitäisin yksityis juhlia ja kaikenlaisia juhlia ja jos varat loppuu firmalta käytän omia henkilökohtaisia varojani.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Pyytäisin herran tai naisen keskustelemaan kanssani että mikä on ongelmana jos saan tietoon että hänellä on jotain henkilökohtaisia syitä nii joo annan hänelle pienen loman että saa hänen omat asiat järjestykseen sitten vasta takaisin töihin, mutta jos hän ei tule keskusteluun annan hänelle monoa perseeseen.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Laittaisin rahaa mainontaan ja sitten asiakaspalveluun ja työntekijöiden hyvään oloon ja rentoutumiseen.

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #10 ville231, 7.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  Nikkop99, ruoska, TonZZab and 2 muuta tykkää tästä.
 11. Kirkkoherra

  Kirkkoherra In-game Moderaattori
  Moderaattori Donator

  Liittynyt:
  6.12.2018
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  16
  Toimitusjohtajan hakemus: Club Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 1201h fivem, muut ei tarkkaa tietoa.

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: /toptime=2 sijalla ja siitä pidetään kiinni.

  IKÄSI: 29


  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Kokemusta johtotehtävistä löytyy entuudestaan useammassa eri roolissa. Huumorintajuinen, tasapuolinen, rehti, mukava, johdonmukainen.

  Miten kehittäisit kyseistä firmaa?
  Asiakastyytyväisyys on tärkeintä. Palautteet otettava aina huomioon ja kehitettävä niiden mukaan yrityksen toimintaa. Työntekijöiden työolosuhteet ja henkilökohtaiset kemiat todella tärkeässä osassa yrityksen toimintaa. Mainonta ja käyttäytyminen myös siviilissä ollessa tärkeässä roolissa yrityksen imagon kannalta.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Tämän pyrkisin ensimmäiseksi ennalta ehkäisemään olemalla läheinen esimies ja järjestämällä tasaisin väliajoin aikaa jokaiselle henkilökohtaisesti kehityskeskusteluilla. Jos kuitenkin näin pääsisi käymään niin ensimmäiseksi kyseenalastaisin oman toimintani, jonka jälkeen ottaisin henkilöön yhteyden esim. sähköpostilla ja pyytäisin juttelemaan ja kertomaan tilanteestaan tarkemmin.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Mainontaan, palkkoihin, bonuksiin, toiminnan kehittämiseen, tilojen parantamiseen, mahdolliseen laajentamiseen.

  Allekirjoitus
  Tapio Vähätalo

  - VALITTU 2/2
   
  #11 Kirkkoherra, 8.3.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 9.3.2019
  MrJeba, Nikkop99, HjMaX and 4 muuta tykkää tästä.
 12. Pelastaja112

  Pelastaja112 Aktiivinen Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  29.8.2017
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  15
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Weazel News

  RP kokemus kokonaisuudessaan: Fivem: Hieman yli 1000 tuntia [1094]. Muista peleistä muutama sata tuntia, kuten Arma3:sta.

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit:
  Tällä hetkellä kulutan pelissä keskimäärin useamman tunnin päivässä, viikonloppuisin ja lomalla enemmänkin. Viikolla keskimäärin 3h+/päivä.

  IKÄSI:
  17

  Hahmosi nimi ja ikä:

  Arttu Vuoripuro, ikä 26.


  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Rento henkilö, jota on helppo lähestyä, niin lehden asiakkaana kuin tulevana työntekijänä. Aktiivinen, ja reipas kaveri, joka kantaa kortensa kekoon kehittääkseen yritystään aina vain parempaan suuntaan. Rehellinen ja luotettava henkilö, joka ei lavertele turhia asioita julkisuuteen. Sosiaalinen ja yleisesti mukava, jonka kanssa voi heittää huumoria huoletta. Kaveri, joka ottaa työntekijät huomioon, ja kuuntelee heitä.

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  Firman kehityksessä tulisi ottaa tärkeimpänä huomioon asiakaspalautteet. Tarkoitukseni on luoda kaupunkiin luotettava, puhdas ja laadukas uutisyritys, jonka tuotoksia kansalaiset voivat hymyssä suin seurata. Asiakaspalautteen, työntekijöiden kommenttien ja omien huomioideni perusteella kehittäisin yritystä siihen suuntaan, mikä on parasta niin kansalaisille kuin yritykselle. Alussa tärkeimpänä näen jonkinlaisen mainonnan, laadukkaiden artikkeleiden ja yhteistyökumppaneiden hankinnan, jonka lisäksi pyrkisin palkkaamaan työntekijöitä, mikäli yrityksen tilanne sen sallisi. Mielestäni yrityksen tulee alusta alkaen toimia hyvänä asiakaspalvelijana, esimerkiksi uutisvinkkejä tai asiakaspalautetta käsitellessä. Tärkeää on toimia myös viranomaisten kanssa yhteistyössä, vaikka välillä voi mennä sukset ristiin, johtuen mediavaikutuksesta.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Ensimmäisenä pyrkisin tietysti ehkäisemään tälläisen, kuuntelemalla työntekijöitä, heidän murheitaan ja toimimalla hyvänä johtajana. Mikäli tälläinen tilanne kuitenkin pääsisi tapahtumaan, pyrkisin henkilön kanssa pitämään mahdollisimman pian keskustelun, jossa selvittäisin syitä laiskottelulle, sekä onko hän motivoitunut jatkamaan urallaan. Esimerkiksi jos tilanne olisi minun toiminnasta johtuvaa, koittaisin kehittää tilanteeseen ratkaisun, jotta henkilö voisi jatkaa urallaan. Mikäli henkilöä ei näkyisi kaupungilla, ottaisin häneen yhteyttä sähköpostitse. Mikäli henkilö ei ole halukas jatkamaan, tai ei vastaisi jonkin ajan viestinnän jälkeen, harkitsisin hänen erottamistaan, jokaisessa tapauksessa yksilöllisesti.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Yrityksen tuottoja käyttäisin työntekijöiden bonuksiin, kaluston uusimiseen ja tekniikan/toiminnan kehittämiseen. Lisäksi yrityksen rahoja voisi myös käyttää erillaisiin tapahtumiin, esimerkiksi rahoitusapuna. Vaikka yritys toimiikin luotettavana tiedotusvälineenä, käyttäisin myös osan rahasta ainakin alussa mainontaan, jotta lehti saisi kunnollista näkynäisyyttä. Mielestäni osa rahoista voitaisiin käyttää hyvistä uutisvinkeistä tuleviin uutisiin, jolloin vinkkien antajille voitaisiin antaa pieni palkkio hyvästä vinkistä.

  Allekirjoitus:
  Arttu Vuoripuro
   
 13. Rouku

  Rouku Tunnettu Jäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  17.2.2019
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  15
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Asianajaja-/lakitoimisto

  RP kokemus kokonaisuudessaan: n. 570h FiveM, ~200h Garry's Mod, ~100h Rust

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: n. 4-5h päivässä, parhaimmillaan vielä enemmän.

  IKÄSI: 18

  Hahmosi nimi ja ikä: Aslak Savukoski, 59  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  Jämäkkä mutta lempeä pomo. Otan huomioon työntekijöitteni tarpeet ja pyynnöt. Erittäin avoin palautteelle ja parannusehdotuksille. Pyrin parantamaan työympäristöä, sekä työntekijöitten tapoja toimiston hyväksi. Vaikka johtoasemassa olisinkin, olisin silti itse aktiivisesti mukana työnteossa. Tavoitteenani minulla on saavuttaa mahdollisimman matala kynnys dialogille työnantajan ja työntekijän välillä ja pyrkiä estämään ankaran hierarkian muodostuminen. Olisin työssä mahdollisimman maanläheinen ja kohtelisin alaisiani inhimillisesti.

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  Laittaisin toimiston alulleen ja tekisin asianajotoimistosta aktiivisen ja merkittävän tekijän oikeustapauksissa. Toimiston toimintaa voisi myös ajan myötä laajentaa eräänlaiseksi "oikeustieteelliseksi laitokseksi", jossa koulutettaisiin mahdollisia lakimiehiä. Onhan tuomioistuimessa oltava asianajajien lisäksi tuomarista lähtien alan ammattilaisia. Asianajotoimiston jäsenten tulisi olla moraalitajultaan kypsiä, oikeudenmukaisia ja valmiita vaativiinkin oikeustapauksiin. (Toki RP:ssä voisi olla olemassa myös pimeitä lakia elinkeinonaan harjoittavia yksilöitä, jotka esim. toimisivat ammattirikollisten hyödyksi. RP:ssä mikä vain on mahdollista!)

  Toimiston sijainniksi voitaisiin asettaa esim. keskustassa sijaitseva iso, korkea Slaughter, Slaughter, Slaughter -niminen lakitoimisto (alla oleva kuva) slaughterx32.JPG

  taikka pienempi, maltillisempi Bullhead-niminen lakitoimisto West Vinewoodissa (seuraava kuva):
  bullhead.JPG

  Kaupungin oikeustalokin kävisi, mutta omasta mielestäni sitä olisi hyvä käyttää pääsääntöisesti vain oikeudenkäynneissä.

  Asianajotoimisto pääsääntöisesti tarjoaisi palveluita esim. rikoksista syytetyille puolustusasianajajan muodossa, jonka toimenkuvaan kuuluisi vastaajan puoltaminen oikeustapauksissa. Myös poliisilaitos voisi palkata syyttäjän rikosoikeudellisiin tapauksiin, joka kävisi läpi tapauksen ja katsoisi ammattitaitonsa ja osaamisensa mukaan, mitkä syytteet ovat vedenpitäviä ja mistä syytettyä voitaisiin realistisesti rankaista.

  Asianajotoimistolta asiakas voisi myös palkata asianajajan, jos hän haluaa haastaa toisen henkilön oikeuteen esim. petoksen nojalla. Tapaus käsiteltäisiin tällöin tuomioistuimessa, jossa vastaaja mahdollisesti määrättäisiin maksamaan kantajalle korvausvaatimuksia. Vastaaja voisi myös palkata oman asianajajansa, jolloin he puisivat asiaa tuomioistuimessa dialogin kautta.
  Riippuen yhteisön palautteesta, tuomioistuimessa voitaisiin hyödyntää lautamiehiä. (Alustavasti kuitenkin toimittaisiin ilman.)

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Ottaisin häneen yhteyttä ja keskustelisin hänen halukkuudestaan jatkaa työssä. Pyrkisin motivoimaan häntä jatkamaan työssä toimimalla hänen rinnallaan tapauksien aikana ja herättelemällä hänessä sisäistä halua jatkaa lakitoimiston työntekijänä. Tärkeintä olisi kuitenkin ennaltaehkäistä tällaiset tapaukset johtoportaalta tekemällä työympäristöstä mahdollisimman mieluisa ja kutsuva. Pomon tehtävä on ohjeistaa ja auttaa työntekijöitään tarpeen tullen.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  Maksaisin säännöllisesti työntekijöilleni bonuksia aktiivisuuden ja työmenestyksen perusteella. Firmaan tulleita varoja voitaisiin myös hyödyntää toimiston operaatioiden laajentamiseen ja lisäkoulutuksiin. (Mahdollisesti yksityisetsiviä?)
  Työntekijöitä varten firmalle pyrittäisiin hankkimaan edustukselliset työvermeet, työkalustoa ja ajoneuvot. Firman varat käytettäisiin siis aina toimiston ja sen työntekijöiden toiminnan edistämiseen.

  Allekirjoitus:
  Aslak Savukoski / -A.S

  - VALITTU
   
  #13 Rouku, 8.4.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 17.5.2019
  kuutti, pilleripoika, Kaap0 and 5 muuta tykkää tästä.
 14. sotamopsi69

  sotamopsi69 Tunnettu Jäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  13.9.2017
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  60
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Kiinteistövälittäjä Toimitusjohtaja (tulevaisuudessa)

  RP kokemus kokonaisuudessaan: noin 1500h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: noin 3-10h päivässä

  IKÄSI: 19

  Hahmosi nimi ja ikä: James Washington ikä 29vuotta  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä? Olen aina ollut johtava persoona ja koen että johto hommat hoituvat minulta kuin luonnostaan, työnkuvaani kuuluisi aktiivisesti hakemusten ja työntekijöiden rekrytointi ja asiakkaiden miellyttäminen, luonteeni on sosiaalinen joten toisin johtoon räväkkyyttä ja itsevarmuutta
  -

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa? Pyrkisin kyseissä firmassa tuomaan firman esille kaikille ja pitäisin asiakkaiden mielipiteet ykkös-sijalla, toisin kaupunkiin uusia asuntoja ja kiinteistöjä kaupan.
  -

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa? Keskustelen henkilön kanssa asiasta ja katsomme saisimmeko työmotivaation kasvamaan, jos emme saa joudun korvaamaan kyseisen henkilön uudella työntekijällä
  -

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja? käyttäisin firman rahat , uusien kiinteistöjen lupien hankkimiseen, työntekijöiden palkkojen ja bonusten maksamiseen sekä kiinteistöjen ja firman mainontaan.


  Rakennuksena voisi toimia jokin kerrostalo kaupungista tai mahdollisesti Maze bank tower,

  Pyrkisin luomaan Suomirpeelle uudenlaisen RP kokemuksen asunnon ostossa, discordin asunto/kiinteistö osuus voisi siirtyä minun vastuulle ja voisin tätä kautta lisätä vapaista asunnoista kuvia sinne ja voisin auttaa porukkaa vanhojen kiinteistöjen myynnissä ja kauppaamisessam, Ottaisin täyden vastuun kyseisestä firmasta ja antaisin parhaani sen ylläpitämiseen ja pyörittämiseen

  Minulla on muitakin ideoita asiaan mutta niitä voi miettiä tulevaisuudessa jos kyseinen hanke onnistuisi
   
  Raineri Björn tykkää tästä.
 15. RipMies

  RipMies Noviisi
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  14.5.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Asianajajien toimitusjohtajajaksi

  RP kokemus kokonaisuudessaan: Melkein 500 tunteroista.

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Olen pelannut 2-4h päivittäin SuomiRP:llä.

  IKÄSI: 15 vuotta.

  Hahmosi nimi ja ikä: Jaska Pöntinen | En muista ikää ulkoa valitettavasti (30-40)

  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  -Olen rento ja auttavainen, sekä no en tiedä en hae poliisiin vaan lakitoimiston toimitusjohtajaksi!

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  -Kehittäisin kyseistä firmaa palkkaamalla työntekijöitä, sekä pistäisin firman pyörimään.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  -Varoitan häntä, jos ei tapahdu heitän ulos.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  -Firman tarpeisiin ja työntekijöihin.

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #15 RipMies, 16.5.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.5.2019
 16. ogKexyyyy

  ogKexyyyy In-game Moderaattori
  Ylläpidon jäsen Moderaattori Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  26.8.2018
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  35
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Club Galaxy

  RP kokemus kokonaisuudessaan: noin 2kh

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Pyrin päivittäin pääsemään paikalle, vaikka yökerhon toiminta tuleekin sijoittumaan viikonlopuille..

  IKÄSI: 19 vuotta

  Hahmosi nimi ja ikä: Kari Keckler, 35

  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  -Olen rento, rauhallinen, ja ennen kaikkea rehti pomo. Olen ollut muunmuassa Taxi-alan hommissa viimeiset 9 vuotta, joista 7 toiminut pomon roolissa.

  -Hoidan työntekijöille palkan ajallaan, ja pidän rennon ilmapiirin.

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  -Kehittäisin kyseistä yritystä muunmuassa aktivoimalla sen toimintaa. Palkkaisin esimerkiksi vakituisia työntekijöitä, ja järjestäisin mainoskampanjoita.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  Otan hänet puhutteluun, ja sanon että miten asiat on. Jos hän ei halua alalla jatkaa, niin uudet tuulet kutsuu.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  -Väkevien alkoholijuomien varaston saldojen ylläpito
  - Mietojen alkoholijuomien varaston saldojen ylläpito
  - Kaikki muut baarin toimintaan liittyvät kulut ja maksut
  - Työntekijöiden palkanmaksu

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #16 ogKexyyyy, 23.5.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 12.7.2019
  Tapsa tykkää tästä.
 17. SkaaXV

  SkaaXV Aktiivinen Jäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  7.8.2017
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  9
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Mekaanikko

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 700h tällä serverillä kaikki

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: lähes joka päivä paikalla minimissään tunnin

  IKÄSI: 16

  Hahmosi nimi ja ikä: Tuomas Lyytinen 24v  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  -Kannustava ja avulias uusille työntekijöille

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  -Nopeaa toimintaa ja mukavia työpäiviä

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  -Pyytää häntä keskustelemaan haluaako vielä jatkaa samassa työssä ja ottaa hänet silmien alle ja katsoo onko hän ahkerampi

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  -Työntekijöiden palkkoihin, firman tarpeisiin

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #17 SkaaXV, 23.5.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 12.7.2019
 18. allub

  allub Noviisi
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  7.8.2017
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  3
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Mekaanikko

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 2007h

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Olen ollut SuomiRPllä aktiivinen jonkin aikaa sitten mutta suomirp on nyt vähän jäänyt 2sijalle serveri valinnoissa koska täälä en saa tämän hetkisellä tilanteella luotua kontenttia.

  IKÄSI: 16

  Hahmosi nimi ja ikä: Samuel Nikander 19  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  - Pitäisin työntekijät kurissa ja että työt onnistuu niinkuin niiden pitää että säästyttäisiin suurimmalta osalta valituksista ja pitäisin työntekijöillä motivaation yllä maksamalla esimerkiksi bonuksia hyvin suoritetuista töistä.

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  - Entiedä onko siinä hirveästi kehitettävää koska vanha johtaja on pyörittänyt firmaa hyvin mutta mm. voisin keksiä uusia toimitapoja.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  - Juttelisin henkilön kanssa miksei työt maistu ja jos ei saada asioihin muutosta niin todennäköisesti potkut on viimeinen keino.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  - Käytän firman rahoja firman uudistamiseen ja työntekijöiden palkkoihin sun muihin bonus maksuihin.

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #18 allub, 8.6.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 12.7.2019
  MrJeba, Tapsa ja Elkkuz tykkäävät tästä.
 19. vermu

  vermu Ylläpitäjä
  Ylläpitäjä Donator

  Liittynyt:
  14.11.2017
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  24
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Mekaanikot

  RP kokemus kokonaisuudessaan:1992

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: Jos paikan saan niin todella aktiivinen

  IKÄSI:37

  Hahmosi nimi ja ikä: Antti Wihuri 36  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  - Rauhallinen, johdonmukainen, ongelma ratkaisu kykyinen!

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  - Työntekijöiden lisäkoulutusta!!!

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  - Keskusteiltaisiin asiasta miksi näin on ja mitä pitäisi tehdä että näin ei ole eli miten saataisiis työntekijän motiivaatio takaisin!?

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  - Virkistysiltoja, Hyvät bonarit/omat työautot hyville työntekijöille!

  - VALITTU
   
  #19 vermu, 8.6.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 12.7.2019
  renttu ja Draami tykkäävät tästä.
 20. Skruba96

  Skruba96 Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  14.2.2018
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  12
  Työ mihin haet toimitusjohtajaksi: Mekaanikko

  RP kokemus kokonaisuudessaan: 2000+

  Kuinka aktiivinen olet ollut/olisit: 7-8 tuntia päivässä.

  IKÄSI: Kohta 16

  Hahmosi nimi ja ikä: Arttu Jaakkola 33 vuotias  Miten kuvailisit itseäsi johtotehtävissä?
  - Aktiivinen, mukava, rento, ahkera, hyvä johtaja

  Miten Kehittäisit kyseistä firmaa?
  -Enemmän aktiivisia työntekijöitä, ehkä muuttaisin hintoja.

  Yksi työntekijöistäsi on laiskotellut todella pitkään, miten toimisit tämän henkilön kanssa?
  -Laitan viestiä, että kiinnostaako hommat enää vai onko jotain muita menoja minkä takia ei pääse tulemaan, jos henkilöä ei kiinnosta hommat hoidetaan lopputili ja kaikki muut "paperi hommat" kuntoon.

  Miten käytät firmaan tulleita rahoja?
  -Työntekijöiden palkkoihin ja bonareihin, mahdollisesti mekaanikko voisi järjestää jotain tapahtumia ylimääräisillä rahoilla.

  - PAREMPI ONNI ENSI KERRALLA
   
  #20 Skruba96, 8.6.2019
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 12.7.2019
  LLUZ :), renttu, ogKexyyyy and 2 muuta tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
  Sulje ilmoitus