Pankki/Lainatoimisto

Keskustelu osiossa 'Kehitysehdotukset' , aloittajana dizzlebob, 13.2.2020.

 1. dizzlebob

  dizzlebob Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  8.1.2020
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  5
  Yrityksen nimi olisi mahdollisesti LOMBANK, sillä niitä tarroja on mahdollisen rakennuksen ikkunoissa sekä ovissa. Nimi ei kuitenkaan ole vielä varma ja se saatetaan vaihtaa jos idea menee läpi.
  Olen jo hetken aikaa miettinyt hahmolleni sopivaa ammattia, kun ei oikein mikään whitelist-työ ole tuntunut sopivalta. Lainasin kaverilta suuren summan rahaa ja sain siitä idean yritykseen, jossa olisi mahdollista saada lainaa, jos sille on hyvä syy kuten auto, talo tai jokin muu kiinteistö. Suurien lainojen lisäksi olisi kiva saada käyttöön esimerkiksi pikavippejä (esim. $1000-$25 000) hieman isommalla korolla ja pienemmällä maksuajalla, mutta pikavippi olisi helpompi saada. Lainojen koroksi olen miettinyt 15%-20%, sillä muuten palkat yms. saattavat jäädä pieneksi. Pikavipissä korko voisi olla jo 25%-30%.
  Ennen lainan tai pikavipin myöntämistä asiakasta mahdollisesti hieman haastateltaisiin, sekä asiakkaan tiedot kuten ammatti, nimi, sosiaaliturvatunnus sekä puhelinnumero.
  Tuon lainan takaisin maksun toteuttamisen miettiminen oli hankalaa, mutta paras vaihtoehto olisi mahdollisesti se, että lainaajan tililtä alkaisi lähteä rahaa esim. päivän välein. Tietenkin summa joka tililtä lähtisi riippuisi lainan määrästä ja takaisin maksun ajasta.
  Työntekijöille tulisi arvoiksi vain harjoittelija, jonka jälkeen ylennyttäisiin vakituiseksi ja sen jälkeen vielä kokeneeksi. Harjoittelijalla olisi mahdollisuus myöntää pelkkiä pikavippejä, vakituisella olisi mahdollisuus myöntää lainoja ja vakituisella, esimiehellä sekä pomolla olisi myös mahdollisuus myöntää lainoja, mutta paremmalla palkalla.
  Pankin sijainniksi ajattelin ensin keskuspankkia, mutta ryöstöt mahdollisesti haittaisivat toimintaa joten päädyin torin vieressä sijaitsevaan LOMBANK rakennukseen. Tietenkin tilat voivat koitua ongelmaksi sillä uskoisin että kukaan ei jaksa lähteä koodaamaan uutta rakennusta tätä ideaa varten, joten tämäkin sijainti voisi olla vaikea toteuttaa. Jokin muu pieni pankki, kuten keskustan yleistä autotallia vastapäätä sijaitseva Fleeca tai läntisen moottoritien vierellä sijaitseva Fleeca. Tiloista voimme keskustella lisää, mikäli ehdotukseni menee läpi.
  Kyselin rp:ssä ihmisiltä, että olisiko tämän kaltainen yritys hyödyllinen ja lähes kaikki vastasivat, että tästä olisi varmasti hyötyä rp:n puolella.
  Voitte ottaa yhteyttä jos on vielä lisää kysymyksiä tai jotakin ideoita.
  Discord: mzka#6851
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Marko699, MiksuXD ja Blacki_fin tykkäävät tästä.
 2. MiksuXD

  MiksuXD Noviisi
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  29.12.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tää olis kyl hyvä +1
   
  dizzlebob tykkää tästä.
 3. ana1234

  ana1234 Aktiivinen Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  11.5.2019
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  1
  Idea on kyl loistava mutta saat tämän toteutettua rpssäkin jo ostamalla jonkun pankin tarvitsee toki pää omaa mutta ei niiden rahojen keräämiseen kauan mene
   
 4. dizzlebob

  dizzlebob Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  8.1.2020
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  5
  Totta, mutta haluaisin sen niin, että kukaan ei voisi jättää lainaa maksamatta eli jonkinlainen laskutus systeemi tai mieluiten niin, että rahaa lähtisi automaattisesti tililtä tietyn väliajoin. Maksu voisi toimia samalla tavalla kuin joissain servuissa olevat asunto vuokrat, eli lähtisi esim. $1200 tunnin välein (riippuen lainan määrästä ja takaisin maksun ajasta) tai jotakin vastaavaa.
   
  #4 dizzlebob, 14.2.2020
  Viimeksi muokattu: 14.2.2020
 5. sotamopsi69

  sotamopsi69 Tunnettu Jäsen
  Donator Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  13.9.2017
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  57
  veiikkaan että joudut ensin keksimään rpeessä ratkaisun ja jos se toimii, voit ehkä saada kyseisestä asiasta whitelist/vastaavan työn, sama homma oli wihurin/yellow jackin kanssa , kannattaa yrittää ensisijaisesti itsenäisesti rpeessä
   
  TonZZab tykkää tästä.
 6. Kaski

  Kaski Tunnettu Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  26.9.2017
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  60
  Ei tule toiminaan, ei millään :)
   
 7. dizzlebob

  dizzlebob Jäsen
  Vahvistettu Jäsen

  Liittynyt:
  8.1.2020
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  5
  No siis tuolleen tehtäisiin mutta ongelmana on tilojen puute ja se että puhutaan isommista summista kun 20$ viina pulloista. Luultavasti olisi jopa porukkaa jotka saattaisi tehdä uuden hahmon, lainata esim. 200k rahaa ja sitten vaan lopettaa pelaamisen sillä hahmolla, joten lainattuja rahoja ei saisi takaisin eikä siitä tulisi mitään seurauksia. Ja luulisin että 90% ihmisistä, jotka ottavat lainaa, ei maksaisi niitä takaisin.
   

Jaa tämä sivu

 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
  Sulje ilmoitus